#Aftensmad #Kylling #Mad, mad, mad!

Spejlæggekage med fetaost.

8. august 2017

Kender i det – man har lyst til æg, men man ved også at man er nødt til at lave det lidt mere spændende end en æggekage før børnene gider spise det? Jeg laver noglegange spejlæggekage i stedet. Det er så lækkert og der kan tilføjes præcis det fyld man har lyst til. Til aftensmad spiste vi det med spinat og fetaost, men også skinke og chedderost eller kylling og pesto er sikre vindere.

Ingredienser:
10 æg
Fetaost
Spinat
Lidt smør til stegning
Tomater
Purløg
1 pakke kalkunbacon
Lidt salt

Fremgangsmåde:
1. Smelt smøret i en pande der kan komme i ovnen.
2. Læg spinaten på.
3. Put fetaost og æg ovenpå spinaten.
4. Lad det stege lidt tid.
5. Når ægget har sat sig i siderne puttes en smule salt på toppen.
6. Sæt panden i ovnen ved 160 grader varmeluft i ca 15 minutter.
7. Steg kalkunbacon og skær tomater i både.
8. Pynt spejlæggekagen.
9. Kan serveres med rugbrød.

Velbekommen.

De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen <3

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar