#Aftensmad #Kylling #Mad, mad, mad!

kyllingerulle med tilbehør

25. juli 2017

Jeg laver madplan hver uge og som noget nyt kommer de nu også på bloggen! I den forbinde er folk begyndt at efterspørge mine opskrifter – så de skal selvfølgelig klart herind også! ❤

Fredag og lørdag i denne uge spiste vi “kyllingerulle” med kartofler, grøntsager og bearnaisesovs. Jeg fandt egentligt på retten for længe siden, og vi har ofte spist det siden hen. Det er vildt nemt, fedtfattigt og lækkert!

Ingredienser:
800 gram hakket kylling
Salt, peber og oregano
1 mozzerella ostekugle
2/3 dele rød peberfrugt
2 håndfulde frisk spinat
1 pakke kalkun bacon

Tilbehør:
Kartofler, valgfrie grøntsager, olie og bearnaisesovs.

Fremgangsmåde:
1. Kyllingen trykkes ud på et stykke bagepapir til en firkant.
2. Der drysses med salt, peber og oregano.
3. Mozzerellaosten og peberfrugten skæres i skiver.
4. Mozerellaosten ligges på midten af kyllingekødet.
5. Peberfrugt og spinat fordeles ovenpå osten.
6. Det rulles sammen og ligges i et ovnfast fad.
7. Kalkun bacon fordeles ovenpå.
8. Kartofler og grøntsager skylles og skæres i grove stykker.
9. Der overhæles med olie og krydderier og fadet beklædes med søvlpapir.
10. Begge dele skal i ovnen i ca 45 minutter ved 200 grader varmluft.

Serveres med bearnaisesovs. Velbekommen!

– Michelle <3

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar