#Bagning #Dessert og kage #Mad, mad, mad!

Vegansk rabarber crumble

3. juni 2017

Jeg elsker at lave mad og eksperimentere med nye retter – specielt sjovt er det når jeg er så heldig at have børn med i køkkenet! Heldigvis elsker Agnes at være med i køkkenet – hun bliver tosset hvis jeg er i køkkenet og hun ikke må være med.

Agnes og jeg forsøgte os i sidste weekend med en vegansk version af rabarber crumble, vi kørte uden opskrift og smagte til undervejs. Herunder kan du læse hvad vi brugte til det;

 

Ingredienser:
600 gram rababer
70 gram sukker

225 gram smør (naturli plantesmør)
220 gram havregryn
220 gram mel
120 gram sukker
1 vaniliestang

Fremgangsmåde:
1. Rabarber vaskes grundigt og skæres ud i små skiver. De vaskes igen og røres sammen med 70 gram sukker. Rabarberne stilles på køl mens crumble røres sammen (gerne 30 minutter).
2. Korn fra en vaniljestang blandes med en smule af de 120 gram sukker. Smør, mel, vanilje, sukker og havregryn blandes sammen til en lind masse.
3. Rabarberne puttes i et passende fad og crumbledejen fordeles ovenpå. Det hele sættes i ovnen ved 200 grader (jeg brugte varmluft) i 25 minutter – men kig til det løbende, alle ovne er forskellige.
4. Serveres lun eller afkølet med creamfresie eller flødeskum (pisket kokosmælk eller soyayougurt der har lagt i et kaffefilter natten over – jeg er ikke veganer men begge dele smager fint i mine øjne – jeg brugte dog fløde fra en ko her, da det var hvad vi havde hjemme)

– Michelle <3

Husk at følge med på vores facebook side, hvor vi opdatere med link til nye indlæg, billeder m.m.

Relaterede Indlæg

14 Kommentarer

  • Svar Emilie Ildstein 4. juni 2017 at 10:22

    Mmh, hvor ser det lækkert ud!☺️

    • hashtagmor
      Svar hashtagmor 4. juni 2017 at 20:04

      Tusind tak 😍
      – Michelle <3

  • Svar Camilla 4. juni 2017 at 10:25

    Det ser virkelig lækkert ud😍

    • hashtagmor
      Svar hashtagmor 4. juni 2017 at 20:05

      Tusind tak 😚
      – Michelle <3

  • Svar Camilla 4. juni 2017 at 10:34

    Ej hvor ser det bare lækkert ud *-* Dyrker I jeres egne rabarbere?

    • hashtagmor
      Svar hashtagmor 4. juni 2017 at 20:05

      Desværre ikke nej – de er fra Aldi ❤
      Tusind tak 😘
      – Michelle <3

  • Svar Emma Engmark 4. juni 2017 at 11:04

    Hvor ser det bare lækkert ud!

    • hashtagmor
      Svar hashtagmor 4. juni 2017 at 20:06

      Tusind tak 😘
      – Michelle <3

  • Svar Patricia 4. juni 2017 at 14:14

    Keep up the fantastic work, I read few blog posts on this internet site and I believe
    that your website is rattling interesting and contains circles of great info.

    • hashtagmor
      Svar hashtagmor 4. juni 2017 at 20:18

      Thank you very much 😘 i am so glad to hear that you enjoy it!
      – Michelle <3

  • Svar Jette 7. juni 2017 at 11:04

    Mums det ser lækkert ud,men det må jeg vel IKKE få?? 😀 :-D…

    • hashtagmor
      Svar hashtagmor 7. juni 2017 at 21:13

      jo – men ikke i ret store mængder, et stykke = et kryds 😀

  • Svar Alejandra 15. juni 2017 at 2:20

    This is a very good tip particularly to those new to the blogosphere.
    Short but very accurate information? Thanks for sharing thhis one.
    A must read article!

    • hashtagmor
      Svar hashtagmor 15. juni 2017 at 10:16

      Thank you very much Alejandra! 🙂
      – Michelle <3

    Skriv kommentar